A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Зеленогірський ліцей
Зеленогірської селищної ради
«Школа людяності, доброти та успіху»

Новини

 

 

 

 

Дата: від до Скинути

День Землі

З нагоди відзначення Дня Землі та з метою навчити дітей відчувати красу природи, виховувати любов і бережливе ставлення до неї, формувати почуття прекрасного, спонукати учнів до захисту краси довкілля та сприяти формуванню етичних взаємин людини з довкіллям учні 5 класу (класний керівник Косюга Л.І. ) здіснили екскурсію на землі господарства "Південна житниця" (директор - Богопольський Р.В.)-сучасного українського аграрного підприємства, основним напрямком діяльності якого є вирощування зернових і технічних культур.

14:23 16.04.2024

Екологічне виховання

Екологічне виховання молодого покоління сьогодні є надзвичайно актуальним. Тому завданням школи є виховання в кожного учня свідомого ставлення до природи, почуття відповідальності за довкілля як загальнолюдську цінність.

14:23 15.04.2024

День води

Кожен знає, що вода - це основа життя. Життя є там, де є вода.

08:14 22.03.2024

Шевченківський тиждень

Одним із найбільших патріотів усіх часів і народів справедливо вважається Тарас Шевченко. Мало хто з таким вогнем душі захищав свободу і незалежність батьківщини, честь і гідність народу.

12:14 12.03.2024

День Соборності України

Вчитель історії Татаріна О.І. провела з учнями 5 класу виховний захід, приурочений 105 річниці Соборності України. Учні розгадували філборд, сканворд та загадки і складали асоцітивний кущ "Україна".

10:24 23.01.2024

День Соборності України

У 2024 році виповнюється 105 років від дня підписання Акта Злуки ЗУНР і УНР та 25 років від офіційного заснування Дня Соборності в незалежній Україні. Щороку 22 січня українці об’єднуються в живі ланцюги, проводять флешмоби та інші акції, демонструючи, що ми – єдині й незалежні. До вашої уваги, День Соборності України в Зеленогірському ліцеї.

14:06 22.01.2024

"Знавці правил дорожнього руху"

Косюга Л.І. провела з учнями 5 класу квест "Знавці правил дорожнього руху", метою якого було: закріпити та поглибити знання учнів з правил дорожнього руху; розвивати вміння і навички свідомо дотримуватися правил дорожнього руху,щоб уникнути травм і нещасних випадків ; розвивати пізнавальні інтереси дітей ; виховувати навички свідомої та дисциплінованої поведінки на вулиці, повагу до оточуючих, увагу, правила ввічливості. Змагались 2 команди, в ході квесту учні пройшли 5 станцій: «Загадки про дорожній рух», «Дорожні знаки», «Дорожній патруль», «Поетична», «Загадкова». Діти в ігровій формі закріпити знання правил дорожнього руху і весело провели час.

14:06 19.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень